Tisk
FOR ARCH poradí, jak na stavbu svépomocí

FOR ARCH poradí, jak na stavbu svépomocí

Administrator | Čtvrtek, 04. červen 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Speciální konferenci „Stavba a rekonstrukce svépomocí" letos připravili organizátoři mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH ve spolupráci s iniciativou Svépomocí.cz. Budoucí stavebníci mohou přijít na dvoudenní maraton přednášek, na kterém dostanou praktické tipy a informace ke stavbám a rekonstrukcím, které nemohou, nebo nechtějí zadat profesionálům.

Stavební veletrh FOR ARCH nabízí každým rokem širší spektrum vystavovatelů a stále rozmanitější je také doprovodný program. Pro letošní rok připravili organizátoři další novinku. Ve dnech 18. – 19. září se uskuteční konference „Stavba a rekonstrukce svépomocí." Na dvoudenní akci bude přednášet Pavel Tesárek, ředitel iniciativy Svépomocí.cz, a další odborníci. Pavel Tesárek postavil svůj první dům bez pomoci stavební firmy. Nyní se pustil do stavby další budovy, tentokrát v pasivním standardu. Zároveň pomáhá lidem, kteří se rozhodli postavit dům svépomocí. Své zkušenosti předává zájemcům na živých přednáškách, natáčí instruktážní videa a píše elektronické knihy s pracovními postupy.

Návštěvníci konference „Stavba a rekonstrukce svépomocí" získají praktické rady, které se hodí při výběru pozemku, dozvědí se, jak poskupovat při vyřizování stavebního povolení, ale také získají informace o vhodných zdicích nebo izolačních materiálech. Jistě zajímavé budou také rady k suché výstavbě.

Dvoudenní konference se uskuteční v pátek 18. září 2015 od 14 do 17 hodin a v sobotu 19. září mezi 10 a 15 hod. Zvýhodněné vstupné 299 Kč platí na tuto akci při registraci do 30. června. Zájemci se mohou předem registrovat na internetových stránkách http://konference.svepomoci.cz/, kde najdou také podrobnější informace. Každý návštěvník navíc obdrží zdarma vstupenku na FOR ARCH 2015, tištěnou knihu „Základová deska svépomocí", dárkové předměty Svépomocí.cz, tištěné katalogy a technické listy, dárky od partnerů konference a mnoho dalšího.

Šestadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, spolu se současně probíhajícími veletrhy FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER, se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 15. do 19. září 2015.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop