Tisk
Hlasujte pro nejlepší studentské stavby s vůní dřeva a vyhrajte!

Hlasujte pro nejlepší studentské stavby s vůní dřeva a vyhrajte!

Komerční sdělení | Úterý, 17. červenec 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Ovlivnit výsledky největší studentské soutěže zaměřené na dřevěné stavění v ČR můžete letos v létě i vy. Navštivte mezi 16. červencem a 31. srpnem webové stránky soutěže Stavby s vůní dřeva (www.StavbySVuniDreva.cz/hlasovani) a hlasujte pro některý z 51 studentských návrhů dřevěných staveb. Do soutěže je přihlásilo 63 studentů z 10 českých a slovenských fakult. Vítězové, které vybírá veřejnost i odborná porota, si rozdělí ceny v celkové hodnotě 230 000 Kč. Připravena je i soutěž pro hlasující o sadu dřevěných módních doplňků. Výsledky budou zveřejněny v úterý 11. září na webu soutěže. Tak neváhejte a podpořte svým hlasem mladé talenty.

Svého favorita si můžete zvolit ve dvou kategoriích: Dřevěné stavby – malé (19 návrhů) a Dřevěné stavby – velké (32 návrhů). „Vybrat pouze jedno dílo nebude letos jednoduché – studenti byli velmi kreativní a přihlásili nejen rodinné domy, ale také sportovní a nádražní haly, knihovny, rozhledny, mosty, a dokonce i polární stanici," komentuje letošní účast vedoucí projektu Ing. Lenka Trandová. Pokud budete navíc hlasovat v obou kategoriích a správně zodpovíte jednoduchou soutěžní otázku, můžete vyhrát dřevěného motýlka a brož od společnosti Desles, prozradila Trandová.

Foto Vítězové minulého ročníkuSoutěž vyhlašuje Nadace dřevo pro život, která ve svých projektech ukazuje, že využíváním dřeva, naší významné obnovitelné suroviny, chráníme životní prostředí. Nadané studenty a tuto soutěž podporuje Ministerstvo zemědělství, 6 společností a vybraná oborová média. Soutěž se koná pod záštitou MŠMT a MPO a 15 odborných fakult a škol. Jejich úplný seznam naleznete na webu projektu.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop