Tisk
Dřevostavby nad 10 milionů – co se za to dá postavit

Dřevostavby nad 10 milionů – co se za to dá postavit

Jitka Příhodová | Středa, 11. říjen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Je logické, že většina lidí chce stavět levně, nízkonákladově. To znamená nové dřevostavby řekněme do 5 milionů korun. Jestliže však má člověk dostatek financí, může si dopřát luxusní dřevostavbu. Když si totiž připlatíte, můžete mít dům větší, stylovější, komfortnější, luxusnější a hlavně přesně na míru ve všech aspektech a bez kompromisů.

Za 10 milionů a více se dá postavit nádherná dřevostavba – srub, roubenka, luxusní sídlo, hotel nebo jiný rekreační objekt. Jestli vás dražší dřevostavby zajímají, přečtěte si tento článek.

Co za své miliony získáte navíc

Když se rozhodnete investovat do bydlení více než je běžné, získáte tak výhody, které jinak nejsou dostupné. Pojďme se na ně podívat:

  • Špičkový architekt. Vše začíná u architekta. Jestliže si můžete dovolit vynikajícího architekta, váš dům bude skvostným dílem.
  • Velikost domu. Ze dřeva se dají postavit velké domy, horské hotely i paláce. Když máte dost peněz, velikost si určujete sami. Dřevostavby nemají omezení, navíc se jedná o příjemný přírodní materiál.
  • Netradiční půdorys. S finančními prostředky si můžete dovolit vymyslet i netradiční půdorys stavby. Výsledkem může být absolutně originální dům podle vašich snových představ.
  • Kvalitnější dřevo. Není-li potřeba šetřit, u dřevostavby se vyplatí investovat do kvalitnějšího dřeva – severská borovice, vysokohorské smrky apod. Investovat navíc můžete i do dalších materiálů.
  • Luxusní vybavení. Peníze přinášejí luxus. Nemusíte se omezovat a svou dřevostavbu tak můžete vybavit tím, čím chcete – bazén, sauna, herna, jídelna, luxusní pracovna apod.
  • Elegance a komfort. S dobrým architektem dosáhnete na elegantní dům, který bude zároveň praktický a komfortní. Bude radost v něm žít.

Když už chcete do dřevostavby investovat více než je běžné, stejně musíte dobře vybírat stavitele. Ideální je vybrat firmu, která vám celé sídlo postaví na klíč, zodpovídá za celý průběh stavby a má za sebou již realizované zajímavé projekty – ideálně taktéž dřevostavby. Hodně štěstí a užijte si svou novou luxusní dřevostavbu.


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop