Tisk
Čarokrásná zahrada snadno a rychle

Čarokrásná zahrada snadno a rychle

Komerční sdělení | Úterý, 03. červenec 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Možnost dopřát si klidné chvíle na vlastní zahradě je jedním z důvodů, proč se lidé tak rádi stěhují z rušného města do dřevostaveb na poklidném venkově, kde si děti mohou bezpečně užívat her na čerstvém vzduchu, zatímco rodiče připravují večeři na zahradním grilu. Pravé kouzlo zahrady se však často odhalí až v podvečer. Za cvrkotu cikád a cvrčků, a také za šera, v němž má možnost vyniknout unikátní osvětlení našeho kousku ráje.

Pokud mluvíme o zahradním světle, často si představíme pouze praktickou a možná trochu nudnou automatickou lampu s čidlem, která nám při temné noci posvítí na cestu a na klíče.
zahrada4
Přitom právě citlivě zvolené venkovní osvětlení dokáže udělat zázrak i se zahradou, na niž majitelé nemají tolik času, kolik by si sami přáli.

Moderní venkovní sloupek vám posvítí na cestu

Velmi elegantním řešením zahradního osvětlení a možností, jak snadno na své zahradě vytvořit jedinečnou atmosféru jsou venkovní světelné sloupky.

Ty mohou mít mnoho podob. Oblíbenou možností je design starého pouličního svítidla, ladící především se srubem či roubenkou. K dřevostavbě se naopak hodí sloupek v moderním minimalistickém designu.

Ať už si zvolíte jakoukoliv z možností, venkovních sloupků je vhodné pořídit rovnou několik a buď jimi osvětlit cestu od branky ke vchodovým dveřím nebo naopak nejzajímavější místa zahrady.

Posviťte si na jedinečné chvilky

Venkovní osvětlení opravdu nemusí splňovat pouze praktickou funkci.

thumb zahrada3Pokud chcete vytvořit kouzelnou atmosféru na dětskou narozeninovou oslavu nebo vytvořit kouzelné vzpomínky, pomohou vám barevné lampiony či řetězové světlo.

Venkovní LED osvětlení prakticky

Prostřednictvím venkovního osvětlení můžete snadno pracovat s celkovou atmosférou vaší zahrady a dřevostavby, jeho praktická stránka je však samozřejmě neméně důležitá.

Pokud na zahradu ke své dřevostavbě na klíč hledáte spíše praktické světlo, musíte předně zvážit jeho účel. Jiné světlo budete volit na posezení ke vchodu, ke grilu nebo na osvětlení chodníků a jiné ke garáži. Ani zmíněné světlo s čidlem se nehodí za všech okolností.

Světlo, ať už do zahrady nebo interiéru, je pokaždé třeba volit pečlivě. Při výběru se nebojte poradit ani s prodejcem osvětlení. Například web Luxprim nabízí kromě velmi široké nabídky osvětlení také poradenství.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zahrada”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop