Vytvořte si venkovní kuchyň svých snů s grily Napoleon

Vytvořte si venkovní kuchyň svých snů s grily Napoleon

Komerční sdělení | Čtvrtek, 10. říjen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Vlastní kuchyně uprostřed přírody je snem snad většiny z nás. Chvíle strávené v klidu zahrady jsou vzácné a společnost skvělých přátel výjimečná. Grilování již dávno není jen pouhou úpravou masa či zeleniny, ale postupem času se stalo i společenskou událostí a trávení volného času s rodinou či přáteli a jak jinak než s dokonalým gurmánským zážitkem. S grily Napoleon® se stanete mistry v oboru. Není tedy proč otálet, je nejvyšší čas připravit se na grilovací sezonu a vše si nachystat.

Napoleon® nabízí mnoho variant pro vaše grilování. Od nejmenších přenosných grilů až po tolik oblíbené grily vestavné. Spolu s policemi, zásuvkami a kuchyňskými spotřebiči se tak může celé grilování uskutečnit venku. Vestavěné grily mohou být stylově integrovány do teras nebo pod zahradní přístřešky a rozšiřovány dle individuálních potřeb.

Jednou z mnoha výhod plynových grilů je velmi snadná regulace teploty prostým otáčením ventilu s přívodem plynu, každého hořáku samostatně. Můžete tak využít výhod přímého i nepřímého grilování. Na grilech je možné díky krytým nerezovým hořákům připravovat pokrmy bez odkapávání a následného vznícení omastku. Nedochází proto k produkci škodlivin v připravovaných potravinách. Grily jsou vybaveny bočními hořáky, ať už klasickým plynovým nebo hořákem SIZZLE ZONE s infračervenou keramickou zónou a dalším příslušenstvím. Příprava pokrmů je tak rychlá a kvalitní.

Napoleon-gril

Pro komfort vaší zahradní párty i v chladnějším počasí jsou vhodné stoly Patio Flame s příjemným plápolajícím plamenem od značky Napoleon®. Plamen je jednoduše regulovatelný a přiloženým víkem můžete vytvořit klasický plný stůl. Díky několika tvarům a designovému zpracování padne do každého exteriéru.

napoleon-gril-stoly-patio-flame-tinified

Napoleon® je rodinná kanadská společnost, která poskytuje komfort pro vaši domácnost více než 30 let. Špičková technologie, skvělý výkon, čistý design a bezkonkurenční služby zákazníkům jsou charakteristickým znakem značky Napoleon®.

Více informací o grilech Napoleon na www.vanellus.cz a www.napoleongrily.cz

napoleon-grills-logo

SaR 1-2019 advertorial
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zahrada”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop