Tisk
Nejkrásnější stánek veletrhu For Arch a dva nové domy k tomu

Nejkrásnější stánek veletrhu For Arch a dva nové domy k tomu

Michal Babor | Středa, 05. říjen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Pokud jste koncem září navštívili letošní veletrh FOR ARCH a neminuli jste stánek společnosti Haas Fertigbau Chanovice, jednoho z našich předních dodavatelů montovaných dřevostaveb, udělali jste dobře. Kromě toho, že jste měli možnost seznámit se s nabídkou certifikovaných rodinných domů, které patří mezi to nejkvalitnější, co lze v tomto oboru na českém i zahraničním trhu s dřevostavbami nalézt, viděli jste také nejkrásnější stánek veletrhu.

Ocenn_za_nejlep_stnekOrganizátory totiž zaujala prezentace společnosti Haas Fertigbau natolik, že jí udělila ocenění Top Expo ve své kategorii.

Dva nové domy v nabídce

h4gh4dSpolečnost Haas Fertigbau představila na veletrhu také dva nové exkluzivní rodinné domy Harmony 4 GARDEN a Harmony 4 DUO. Oba projekty vycházejí z nejúspěšnějšího rodinného domu Harmony 4. Rodinný dům Harmony 4 GARDEN je určen těm, kteří chtějí co nejméně zastavět plochu svého pozemku a chtějí si užívat krásy své zahrady plnými doušky. Rodinný dům Harmony 4 DUO je absolutní novinkou ve dvojdomech a je navržen pro ty, kteří chtějí mít nablízku svou rodinu, či přátele, aby si s nimi mohli užívat společné chvíle.

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop