Tisk
Nejlepší ekologické projekty obdrží vozy od ŠKODA Auto

Nejlepší ekologické projekty obdrží vozy od ŠKODA Auto

Administrator | Úterý, 26. květen 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Vyhrát ekologického oskara v soutěži E.ON Energy Globe Award ČR není jen otázkou osobní prestiže a zvýšené mediální pozornosti. Autoři nejlepších letošních projektů se dočkají také praktických dárků: ze slavnostního vyhlášení odjedou automobily značky ŠKODA, jež jsou poháněny stlačeným zemním plynem CNG.

7. ročník soutěže E.ON Energy Globe Award ČR se jako každý rok snaží rozšířit povědomí o nejlepších projektech, které chrání životní prostředí nebo pomáhají snižovat spotřebu energií. Právě v těchto dnech rozhoduje odborná komise o výběru nominovaných projektů, jejichž seznam bude zveřejněn koncem června, kdy také začne hlasování veřejnosti.

Již dnes je ale jasné, jaké odměny získají jednotliví vítězové. Ta nejcennější v podobě vozu ŠKODA Octavia G-TEC čeká na nejlepší projekt letošního ročníku.

ŠKODA Octavia G-TEC pro celkového vítěze

Octavia G-TEC 002Octavia G-TEC 003Spolehlivý a kvalitní vůz, který s pohonem na zemní plyn jezdí stejně dobře, ale výrazně levněji než vozy s benzínovým nebo naftovým motorem. Právě to o voze ŠKODA Octavia G-TEC říká nejen odborná, ale i laická veřejnost. Vůz automobilky ŠKODA umožňuje jezdit s náklady menšími než 1 Kč na kilometr a díky kombinaci nádrže na benzín a stlačený zemní plyn má také velkou dojezdovou vzdálenost.

Letošní vítěz soutěže E.ON Energy Globe Award ČR získá vůz ŠKODA Octavia G-TEC v provedení Combi v nadstandardní výbavě, která zahrnuje bezklíčkové zamykání, 17" kola z lehké slitiny, navigační systém a mnohé další. Více o výhře se můžete dočíst v posledním čísle Energy Globe magazínu.

Do města se ŠKODA Citigo G-TEC

Octavia G-TEC tech 001Vedle celkového vítěze se hodnotného daru dočkají také nejlepší projekty 4 základních kategorií soutěže: Obec, Firma, Mládež a Kutil. Jejich autoři si budou moci na rok zapůjčit vůz ŠKODA Citigo G-TEC s motorem 1.0 CNG/50 kW a výbavou zahrnující 15" kola z lehké slitiny, zadní parkovací senzory, systém City Safe Drive pro automatické brzdění nebo vyhřívání předních sedadel.

Více informací o soutěži ekologických oskarů.

Cena pro vítěze: ŠKODA Octavia Combi G-TEC s mimořádnou výbavou

Celkový vítěz letošního ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR obdrží vůz ŠKODA Octavia Combi G-TEC s motorem 1.4 TSI/81 kW a šestistupňovou mechanickou převodovkou. Vůz bude dodán v atraktivní specifikaci, která bude zahrnovat mimo jiné:

 

  • Bezklíčové odemykání, zamykání a startování vozu
  • Střešní nosič
  • Vyhřívané čelní sklo
  • 17“ kola z lehké slitiny
  • Malý kožený paket
  • Navigační systém Amundsen
  • Bi-xenonové světlomety s LED denním svícením
  • Front Assistant pro varování před nebezpečím kolize a automatické brzdění
  • Předplacený Servis PLUS na 5 let nebo 100 000 km

 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop