Tisk
Český SodaStream uvádí na trh originální dámskou edici lahví do kabelky

Český SodaStream uvádí na trh originální dámskou edici lahví do kabelky

Redakce | Pátek, 10. červen 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost SodaStream uvádí na český trh novou originální limitovanou edici dámských lahví do kabelky. Pod design jedné z nich se kromě českých designérů podepsala i známá modelka Andrea Verešová, která je ambasadorkou světově nejprodávanějšího producenta výrobníků perlivé vody v Čechách.

 

SodaStream si získává stále více zákazníků na celém světě svým jedinečným konceptem výroby perlivé vody v pohodlí domova. Aby měli zastánci zdravého a ekologického pitného režimu možnost mít svůj oblíbený nápoj u sebe kdykoliv během dne, rozšiřuje svou nabídku o tři nové láhve v kompaktním provedení vhodném i do dámské kabelky. Tak jako u všech výrobníků této značky, i v tomto případě myslel výrobce i na životní prostředí.

Pod návrh prémiového modelu láhve „SodaStream by Andrea“ se podepsala i modelka Andrea Verešová - a to doslova. Její podpis se totiž nachází přímo na elegantní láhvi. „Pitný režim je pro mě nesmírně důležitý, ale jako každá žena si kromě obsahu potrpím i na obal. Proto mě nabídka na spolupráci při návrhu nové lahve SodaStream do kabelky nesmírně potěšila. Konečně je na trhu láhev, která je praktická, ekologická a přitom působí doslova jako módní doplněk,“ říká Andrea Verešová.

SodaStream lahve by Andrea 3

Kromě láhve „SodaStream by Andrea" s atraktivním motivem a elegantním nerezovým uzávěrem i dnem bude v prodeji také ekonomické dvojbalení lahví 0,5l s označením SodaStream Grass. „Jsme hrdí na to, že jsme v rámci tak úspěšné nadnárodní společnosti, jakou je SodaStream, dostali prostor pro vytvoření designu vlastního lokálního produktu,“ říká o lahvích, které jsou výsledkem práce českých designérů Zdeněk Zahrádka, manažer značky SodaStream pro český trh a dodává: „Věříme, že tato nová kategorie se u našich zákazníků setká s úspěchem. Na rozdíl od běžných malých PET lahví nebo různých sportovních modelů jsou láhve SodaStream skutečně skvělou volbou pro každého, komu záleží na zdraví, životním prostředí i osobitém stylu."

Všechny tři nové lahve jsou vhodné pro perlivou vodu připravenou ve výrobnících SodaStream, díky čemuž můžete mít svůj oblíbený nápoj u sebe kdykoliv a kdekoliv. Dostatečně široké hrdlo láhve umožňuje na dochucení použít i kousky ovoce.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop