Novinky na dům i do domu 1. díl

Novinky na dům i do domu 1. díl

Redakce | Pátek, 13. prosinec 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Každý dobrý tip se hodí. Zvláště, když nám pomůže vylepšit bydlení, aby se nám v našem domě či bytě bydlelo lépe a komfortněji. Přední výrobci stále inovují a přicházejí s novými nápady i zlepšeními. Několik z nich vám přinášíme v tomto článku.

Inovace na prvním místě: výklopně-kyvná okna preSelect MAX

V novém výklopně-kyvném okně FAKRO FPP-V preSelect MAX se křídlo vyklápí v úhlu až 45°, což je téměř o 30 % více než v předchozí verzi okna. Takový rozsah otevření umožňuje ještě větší využití dodatečně vytvořeného prostoru v podkroví.

vyklopna-okna-preSelect-max

Inovativní systém kování zaručuje realizaci pouze jedné zvolené funkce otevírání křídla a jeho plnou stabilitu, a to jak při výklopné, tak při kyvné funkci; oba dva způsoby otevírání jsou oddělené. To zaručuje vysokou životnost výrobku a bezpečnost použití.

vyklopna-kyvna-okna-preSelect-max

Více informací na: www.fakro.cz

Žlaby a svody se zárukou 40 let

Žlaby a svody zajišťují bezchybnou funkci střech a velkou měrou ovlivňují funkci střešního pláště jako celku. Kvalitní, pevné a odolné hliníkové žlaby a svody obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách.

zlab-PREFA

Firma PREFA Aluminiumprodukte nabízí širokou škálu žlabů a svodů – půlkulaté, hranaté i nástřešní žlaby v několika různých barvách. Od letošního roku je tento sortiment rozšířen o tři barvy s povrchovou úpravou P.10 se zárukou 40 let i na stálobarevnost. Jedná se o barvy:

  • P.10 antracitová,
  • P.10 tmavě hnědá,
  • P.10 tmavě šedá.

okapove-svody-prefa

Více informací na: cz.prefa.com

Štípací sekera Hultafors AGDOR 1500 g

Sekera Hultafors AGDOR 1500 g pocházející z kovárny s tradicí až v 17. století má jediný úkol, štípat dříví jako žádná jiná. Díky ručně kované hlavě z prvotřídní švédské oceli s příčnou hranou si poradí s každým špalkem, který jí postavíte do cesty. Proniká do dřeva s minimálním třením a špalek trhá na kusy.

stipaci-sekera-hultafors-agdor-1500-g

Síla investovaná do pohybu se vzhledem k váze nástroje přenáší s brilantní efektivitou. Výsledkem je nevídané usnadnění práce. Příprava dřeva na zimu bude se sekerou AGDOR zábava. Oceníte ji při práci i po ní, když budete odpočívat u plápolajícího krbu. Můžete si vybrat model s rovným nebo tvarovaným topůrkem ze dřeva ořechovce bílého.

drevo-stipaci-sekera-Hultafors-Agdor

Více informací na: www.profi-odevy.cz


Další zajímavé tipy:

Doplňky do koupelny
 
Nábytkové úchytky
 
Úložný nábytek v moderní dřevostavbě
 
DaS 5-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Ostatní”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop