Bazénové zastřešení - celoroční plavání v zahradním bazénu

Bazénové zastřešení - celoroční plavání v zahradním bazénu

Komerční sdělení | Pátek, 11. leden 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Češi patří mezi největší milovníky zahradních bazénů v Evropě. Plavání v bazénu je velmi populární u všech věkových kategorií plavců od jara až do podzimu. Ale i když sluníčko ještě příjemně hřeje, ranní mrazíky už jasně dokazují, že léto je definitivně pryč. A s ním odešlo i období koupání v zahradních bazénech. Ale nemusí to tak být, stačí mít bazén kvalitně zastřešený.

Celoroční plavání v bazénu

bazenove-zastreseni-nizke-alupo-zahradni-bazenSezónu si díky zastřešení můžete prodloužit nejen o několik týdnů, ale máte-li vhodný bazén, plavat může klidně celý rok, aniž byste museli absolvovat podzimní čištění a jarní přípravu bazénu na sezónu.

A není nic romantičtějšího než plavat v bazénu pod nebem plným hvězd a obklopeni zahradou pod sněhem. Ostatně, brzy nastane období plískanic, a i to je skvělé strávit raději v teplém bazénu v plavkách místo procházek venku v dešti a v holinách.

 

Proč bazénové zastřešení?

bazenove-zastreseni-posunovaci-vyklopne-alupo-zahradni-bazenBazénové zastřešení je nejen výhodné pro udržení teploty vody i vzduchu v okolí bazénu, ale můžete díky němu zabránit i znečišťování vody listy ze stromů, nebo jinými nečistotami ze zahrady. Zároveň zastřešení zabraňuje i odpařování a tím také ztrátám vody. Ochrání vás rovněž před nepříjemným větrem, deštěm či sněžením.

 

Typy bazénového zastřešení

bazenove-zastreseni-pochozi-alupo-zahradni-bazenNa trhu je dnes velmi široká nabídka a zastřešit lze v podstatě jakýkoli bazén – od nejběžnějšího obdélníku, přes atypické tvary až po kruhové bazényi vířivky.

Bazenové zastřešení může být nízké, nebo takzvaně pochozí, tedy takové, pod kterým se dá pohodlně chodit. Buď je umístěno na kolejích, které jsou schopné střechu odsunout a v případě příznivého počasí tak bazén otevřít, nebo mohou být posuvné či výklopné některé části bazénu.

Tipy pro nákup bazénového zastřešení

alupo-logoPřed nákupem si nechte představit více variant a vyberte si tu, která vám bude vyhovovat. Nezapomeňte, že se jedná o investici na dlouhé roky.

Nejvýhodnější ceny mají výrobci zastřešení většinou na podzim, kdy končí letní bazénová sezóna.

Chcete-li ušetřit, podívejte se na aktuální nabídku bazénového zastřešení v akci od společnosti Alupo.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zahrada”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop