Novinky na dům i do domu 3. díl

Novinky na dům i do domu 3. díl

Redakce | Úterý, 21. leden 2020 |

Přidat na Seznam.cz

V minisérii dílů "Novinek na dům i do domu" si představíme další vychytávky do vaší domácnosti, které jsou nejen stylové ale také bezpečné a praktické. Záruka bezpečnosti a kvality pro většinu z nás, totiž sehrává klíčovou roli v naplnění představ o moderní a spolehlivé domácnosti. Pohodlně se začtěte a nechte se inspirovat doplňky do interiéru a exteriéru. Kdoví, třeba narazíte na něco, co byste doma uvítali.

LED osvětlení na schodiště

Společnost SWN Moravia nabízí pro osvětlení svých schodišť nově LED pásky, které vytvářejí zvláštní světelný efekt. Promyšlený koncept osvětlení schodů zpříjemní váš domov a zároveň zajišťuje vaši bezpečnost. LED světla jsou k dispozici v různých barevných odstínech a úhlech paprsku, šetří energii a vytváří příjemné teplo domova.

swn-osvetlene-schodiste-Harmonie-Glas-III

Více informací: www.swn.cz

Moderní vzhled tepelné pohody

Příslib příjemného moderního tepla přináší značka Kermi s letošní produktovou novinkou Signo, který zastupuje více jak jen jednu funkci. Je účinným zdrojem tepla a zároveň moderním bytovým doplňkem.

barevne-provedeni-Signo-Kermi

Díky široké nabídce barev, provedení a připojení nabízí možnost si interiér individuálně a harmonicky vytvořit podle vlastního vkusu.

zdroj-tepla-Signo-Kermi

Čtvercové otopné plochy lze kombinovat podle tepelné potřeby, dostatku místa a optického vzhledu, buďto jednotlivě nebo jako dva či tři otopné prvky. Pro vkládání a zavěšení ručníků slouží praktický prostor mezi čtvercovými plochami

Více infromací: www.kermi.cz

Nové keramické sálavé panely Fenix

Společnost Fenix Trading nový keramický panel ECOSUN Ceramic. Panel ve čtyřech různých rozměrech a čtyřech barevných provedeních (Basalt black, Calacatta, Beton a Concrete Taupe) je vyroben ze slinuté keramiky o tloušťce 6 mm a působí elegantním dojmem.

salave-panely-fenix

Panely je možné opatřit jednoduchým i dvojitým držákem ručníků a také doplnit o bezdrátovou regulaci.

Více informací: www.fenixgroup.cz

Pergola budoucnosti

Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI z dílny společnosti Isotra s inovativním a čistým designem se vám v mnoha ohledech přizpůsobí. Její předností je možnost rozdělení střechy na více nezávislých sekcí, které jsou ovládány individuálně dle pozice slunečních paprsků.

pergola-isostra

Můžete tak větrat či stínit v libovolné části pergoly, nejste odkázáni na jedno nastavení celé střechy. Pro větší komfort se dají boky pergoly snadno doplnit dalšími prvky stínicí techniky (screenové rolety, venkovní žaluzie, LED osvětlení apod.).

Více infromací: www.isotra.cz


Přečtěte si předchozí díly článku:

Novinky na dům i do domu 1. díl
 
Novinky na dům i do domu 2. díl
DaS 5-2019
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Ostatní”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop