Tisk
Doprovodné semináře projektu Dřevěná stavba roku 2011 začínají!

Doprovodné semináře projektu Dřevěná stavba roku 2011 začínají!

Dagmar Šimonová | Středa, 19. říjen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Dva doprovodné semináře projektu Dřevěná stavba roku 2011 odstartují už brzo ve dvou českých městech - Ostrově a Táboře. Oba budou mít stejné téma s názvem Jak a jaké stavby mohu přihlásit do soutěžní ankety Dřevěná stavba roku 2011. Účast na akci je bezplatná, nicméně kapacita je omezená a proto je výhodné se zaregistrovat.

Jejich program je tedy jasný - jste-li architekt, projektant, zástupce realizační společnosti nebo student věnující se dřevostavbám a chcete se do projektu DSR 2011 zapojit, jistě budete potřebovat získat bližší informace.

Vyhlášení výtězů proběhne na veletrhu Dřevostavby 2012 na výstavišti v Holešovicích

Dřevěná stavba roku 2011 - Dřevěná konstrukce RealizaceJak už bylo zmíněno, semináře proběhnou na dvou místech - 27. října od 14:00 v Ostrově ve školících prostorách společnosti LESS a 2. listopadu od 14:00 v Táboře ve školících prostorách společnosti IZOLACE KONOPÍ CZ. Na oba termíny je možné se registrovat na emailové adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , kde učastník uvede svoje jméno, příjmení a místo konání semináře. Na této adrese můžete také získat podrobnější informace o celé akci.

Dřevěná stavba roku 2011 - Dětská hřiště RealizaceNa semináři promluví Stanislav Polák, ředitel Nadace dřevo pro život, bude představen projekt Dřevěná stavba roku 2011 a krok po kroku rozebráno, jak se mohou zájemci do soutěže přihlásit. Po přestávce pak promluví 2 partneři projektu, Less&Timber a Fermacell a nakonec se přítomní seznámí s dřevostavbami ze soutěžních  projektů z minulých let.

Dřevěná stavba roku 2011 je vyhlašována Nadací dřevo pro život

Nadace dřevo pro životDřevěná stavba roku 2011 je projekt, do kterého můžete v několika kategoriích příhlásit projekt nebo realizaci dřevostavby. Nejen, že tak můžete zviditelnit svůj projekt, ve hře je především získání prestižního ocenění a finanční odměna. Soutěží se celkem v šesti kategoriích - Dřevěné hřiště - Realizace, Dřevěná konstrukce - Návrhy, Dřevěná konstrukce - Realizace, Moderní dřevostavba - Návrhy, Moderní dřevostavba - Realizace, Roubený dům - Realizace. Návrhy a realizace dřevěných konstrukcí a dětská hřiště jsou však již uzavřeny. Soutěžní anketa Dřevěná stavba roku 2011 navazuje na projekt Dřevěný dům a také jí vyhlašuje Nadace dřevo pro život pod záštitou významných institucí, organizací a společností. Podrobnější infomace o projektu a doprovodných seminářích naleznete ZDE.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop